Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απάτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 14 ατόμων – Λεία πάνω από 11.000
Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, από τον Απρίλιο 2024 έως τον Μάιο 2025, τελέστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπών.
Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, από τον Απρίλιο 2024 έως τον Μάιο 2025, τελέστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπών.
Δικογραφίες σε βάρος δεκατεσσάρων ατόμων, για κλοπές και απάτες, σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε πως στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης, από τον Απρίλιο 2024 έως τον Μάιο 2025, τελέστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπών. Οι εννιά ήταν κλοπές από κατάστημα, εκ των οποίων μία σε απόπειρα, δύο διαρρήξεις καταστημάτων, τρεις κλοπές δρόμου, μία κλοπή δικύκλου, μία διάρρηξη Ι.Χ., μία κλοπή και μία διάρρηξη σπιτιών και δύο περιπτώσεις απάτης με υπολογιστή. Συνολικά, αφαιρέθηκαν 9.050 ευρώ και αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 2.600 ευρώ. Οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ολες οι ειδησεις
- Live το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Επεκτείνεται το δίκτυο – 20 μονάδες από Σεπτέμβριο 2026
- Ακόμα μια τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Κρήτης – Πέθαναν 22 από τις κακουχίες
- Κακοκαιρία Deborah: Συνεχίζονται οι βροχές σε όλη τη χώρα – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες και χιόνια
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr