Ευχές Ν. Δένδια για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
«Η στρατηγική και συμμαχική μας σχέση είναι ισχυρή» επισημαίνει ο Νίκος Δένδιας για την σχέση Ελλάδας – ΗΠΑ.
«Η στρατηγική και συμμαχική μας σχέση είναι ισχυρή» επισημαίνει ο Νίκος Δένδιας για την σχέση Ελλάδας – ΗΠΑ.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ αναφέρει: «Εγκάρδιες ευχές στους πολίτες και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας».
«Η στρατηγική και συμμαχική μας σχέση είναι ισχυρή και επισφραγίζεται από τις Συμφωνίες Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας(MDCA)», υπογραμμίζει ο κ. Δένδιας.
Εγκάρδιες ευχές στους πολίτες και την Κυβέρνηση των ΗΠΑ για τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας. Η στρατηγική και συμμαχική μας σχέση είναι ισχυρή και επισφραγίζεται από τις Συμφωνίες Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας(MDCA).#4thofJuly #IndependenceDay pic.twitter.com/3iVxRGPwnk
— Nikos Dendias (@NikosDendias) July 4, 2025
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Κομβική δίκη – Καραπάνος: «Το σκεπτικό αυτής της απόφασης μπορεί να συνυπολογιστεί για την υπόθεση του Κώστα Καραμανλή»
- Τραγωδία στην Ευρυτανία: Φορτηγό έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων – Νεκρός ο οδηγός
- Σύννεφα στη σχέση Χριστοπούλου – Ανδριολάτου; Οι κινήσεις στο Instagram που άναψαν φωτιές
- Akylas για την περιπέτεια της υγείας του: «Με ταλαιπώρησε αρκετά – Έκανα ένα μίνι χειρουργείο»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr