Ευχές Σακελλαροπούλου σε όσους είναι μακριά από τα σπίτια τους
Ευχήθηκα για το νέο έτος σε ομογενείς στη Νέα Ζηλανδία και μέλη των ενόπλων μας δυνάμεων σε ακριτικά φυλάκια, αεροπλάνα και πλοία, καθώς και στο πλήρωμα υπερπόντιων ελληνικών δεξαμενόπλοιων, αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter η ΠτΔ.
Ευχήθηκα για το νέο έτος σε ομογενείς στη Νέα Ζηλανδία και μέλη των ενόπλων μας δυνάμεων σε ακριτικά φυλάκια, αεροπλάνα και πλοία, καθώς και στο πλήρωμα υπερπόντιων ελληνικών δεξαμενόπλοιων, αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter η ΠτΔ.
Με τη σκέψη σε όσους είναι μακριά και πολύ μακριά από τα σπίτια τους, ναυτικούς, στρατιώτες -ακόμη όμως και ομογενείς της μακρινής Ωκεανίας- η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με κάποιους από αυτούς.
Όπως η ίδια η κ. Σακελλαροπούλου σημειώνει στον λογαριασμό της Προεδρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «στη σκέψη μας σήμερα όσοι βρίσκονται μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειές τους. Ευχήθηκα για το νέο έτος σε ομογενείς στη Νέα Ζηλανδία και μέλη των ενόπλων μας δυνάμεων σε ακριτικά φυλάκια, αεροπλάνα και πλοία, καθώς και στο πλήρωμα υπερπόντιων ελληνικών δεξαμενόπλοιων».
Στη σκέψη μας σήμερα όσοι βρίσκονται μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειές τους. Ευχήθηκα για το νέο έτος σε ομογενείς στη Νέα Ζηλανδία και μέλη των ενόπλων μας δυνάμεων σε ακριτικά φυλάκια, αεροπλάνα και πλοία, καθώς και στο πλήρωμα υπερπόντιων ελληνικών δεξαμενόπλοιων.
— President GR (@PresidencyGR) December 31, 2020
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παλεύει για την ζωή της – Μια προσευχή για την Γωγώ Μαστροκώστα
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr