Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Κουρδής: Στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΪ μετά την απομάκρυνσή τους από το «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Δείτε βίντεο.
Δείτε βίντεο.
Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 22 Μαϊου η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής, συνοδεία των δικηγόρων τους κ. Μαντά και κ. Πετρόπουλου, καθώς σήμερα πρόκειται να συζητηθεί η αγωγή που έχουν καταθέσει οι δυο δημοσιογράφοι κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, για την απομάκρυνσή τους από την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα».
Στο Ειρηνοδικείο για να παρακολουθήσει τη συζήτηση της αγωγής και να καταθέσει ως μάρτυρας εμφανίστηκε και ο δημοσιογράφος, Βαγγέλης Περρής.
Ο κ. Μαντάς ανέφερε στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Σήμερα υπερασπιζόμαστε τη δημοσιογραφία, την ανεξάρτητη λειτουργία της και τον τρόπο διαμόρφωσης των εργασιακών σχέσεων», ενώ ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε: «Είναι μια δίκη που αφορά όλους τους δημοσιογράφους στην πραγματικότητα… Δυστυχώς η εγκυμοσύνη της κ. Ρέβη αντί να αποτελεί προνόμιο για το ΣΚΑΪ που έχει μια εργαζόμενη δημοσιογράφο, η οποία είναι έγκυος και αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τα νέα κορίτσια, έγινε λόγος να της αλλάξει τους όρους της σύμβασής της υποβαθμίζοντάς την, και απέλυσε τον κ.Κουρδή…».
Από τη δική τους πλευρά οι δυο δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι προτιμούν να τα πουν όλα μετά την συζήτηση της αγωγής.
ολες οι ειδησεις
- 10.000 ευρώ για να μην ερημώσει η Ελλάδα: Το κράτος ψάχνει κατοίκους για τα σύνορα – Χωριά χωρίς νέους, σχολεία χωρίς παιδιά και σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Εξαρθρώθηκε σπείρα Τούρκων που διακινούσε κάνναβη στα Εξάρχεια
- Euroleague: Την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη αναζητά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός
- Αγία Βαρβάρα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr