Φαμπιούς: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει θυσίες
H Ελλάδα πρέπει να κάνει θυσίες αλλά χρειάζεται και βοήθεια από την Ευρωζώνη για να παραμείνει στο κοινό νόμισμα, υποστήριξε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.
H Ελλάδα πρέπει να κάνει θυσίες αλλά χρειάζεται και βοήθεια από την Ευρωζώνη για να παραμείνει στο κοινό νόμισμα, υποστήριξε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.
H Ελλάδα πρέπει να κάνει θυσίες αλλά χρειάζεται και βοήθεια από την Ευρωζώνη για να παραμείνει στο κοινό νόμισμα, υποστήριξε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς. Επισημαίνοντας την προϋπόθεση αυτή, το Παρίσι υπογράμμισε πως επιμένει στην ανάγκη διατήρησης της ενότητας της Ευρωζώνης.
Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό PBS την Πέμπτη, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο γάλλος υπουργός ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ «με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν θυσίες και ότι εμείς θα τους δώσουμε κάποια βοήθεια».
Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητη η ενότητα της Ευρωζώνης.
ολες οι ειδησεις
- «Παράθυρο στον εγκέφαλο» η γραφή – Μπορεί να αποκαλύψει τη γνωστική παρακμή
- Πέντε λύσεις για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά περιστέρια στα μπαλκόνια (Βίντεο)
- Τέλος εποχής για το «The Late Show»: Η εκπομπή που τα έβαλε με τον Τραμπ, έσβησε τα φώτα μετά από 33 χρόνια (Βίντεο)
- Τηλεφωνικές απάτες σε Δυτική Μακεδονία και Δράμα: Συνελήφθησαν δύο άτομα – Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr