Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Πάρνηθα: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής κοντά στο Μπάφι
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο επιχειρούν 25 οχήματα με 80 πυροσβέστες και τρεις ομάδες πεζοπόρων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο επιχειρούν 25 οχήματα με 80 πυροσβέστες και τρεις ομάδες πεζοπόρων.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ξέσπασε φωτιά στην Πάρνηθα, και συγκεκριμένα κοντά στο Μπάφι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες και να αποτρέψουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς στο προστατευόμενο δάσος της Πάρνηθας.
Στο σημείο επιχειρούν 25 οχήματα με 80 πυροσβέστες και τρεις ομάδες πεζοπόρων.
Μια ώρα μετά φαίνεται οτι έχει οριοθετηθεί η φωτιά.

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μπάφι Αχαρνές Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 80 #πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ και 25 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 22, 2025
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε πλαγιά, ωστόσο είναι κοντά στο καταφύγιο. Το γεγονός ότι στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι βοηθάει στο έργο κατάσβεσης.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη και Υποκλοπές: Δύο υποθέσεις, ένα κοινό μοτίβο θεσμικής φθοράς
- Η Αλέξια live στο Kennedy center
- Δικαστική απόφαση – σταθμός για τα social media: Εθίζουν τα παιδιά
- Ο παίκτης του «Your Face Sounds Familiar» στη Βουλγαρία «ενσαρκώνει» τον Βασίλη Καρρά και αποθεώνεται
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr