16 Ιανουαρίου 2026
Δημοσίευση: 08:14'
Τελευταία ενημέρωση: 08:16'

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τη 16χρονη Λόρα να κάνει βόλτες στη Βάρη

Συγκεκριμένα νέα στοιχεία φέρνουν στο φως την παρουσία της ανήλικης στη Βάρη.

Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού
Δημοσίευση: 08:14’
Τελευταία ενημέρωση: 08:16’
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

Συγκεκριμένα νέα στοιχεία φέρνουν στο φως την παρουσία της ανήλικης στη Βάρη.

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης Λόρας που χάθηκαν τα ίχνη της την περασμένη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα νέα στοιχεία φέρνουν στο φως την παρουσία της ανήλικης στη Βάρη. Σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτη καφετέριας της περιοχής, αλλά και φωτογραφικά και βιντεοληπτικά ντοκουμέντα, η 16χρονη φέρεται να επισκέφθηκε το κατάστημα χθες, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, μάλιστα δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα. Ο επιχειρηματίας, αντιλαμβανόμενος τη σημασία του περιστατικού, ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές και παρέδωσε το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, η παρουσία της ανήλικης στο κατάστημά του επιβεβαιώνεται από τα καταγεγραμμένα στοιχεία, δίνοντας νέα κατεύθυνση στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Δείτε το βίντεο

Η πρώτη παρουσία της κατεγράφη περίπου στις 11:10, όταν κάθισε εντός του καταστήματος, παρήγγειλε έναν καφέ και παρέμεινε για λίγη ώρα κοιτώντας το κινητό της τηλέφωνο.

Η δεύτερη επίσκεψη σημειώθηκε στις 15:45, οπότε εμφανίστηκε ξανά στον ίδιο χώρο, ωστόσο μόλις αντιλήφθηκε τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την εξαφάνιση, το οποίο έπαιζε σε τηλεόραση που βρισκόταν στον χώρο, γρήγορα έστρεψε αλλού το βλέμμα της, σηκώθηκε κι έφυγε. Όπως ανέφερε, εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τη μεγάλη ομοιότητα του κοριτσιού με τη Λόρα, οπότε και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι το κορίτσι έμοιαζε έντονα με τη 16χρονη που αναζητείται και πως φαινόταν ταραγμένη.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, η ανήλικη χρησιμοποιούσε συνεχώς το κινητό της, ενώ, έδωσε στα αγγλικά την παραγγελία της.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η πληρωμή στο κατάστημα πραγματοποιήθηκε με κάρτα τράπεζας του εξωτερικού, ενώ, τη δεύτερη φορά που έφυγε, ο ιδιοκτήτης την ακολούθησε και την είδε να επιβιβάζεται σε λεωφορείο που εκτελεί δρομολόγιο προς Γλυφάδα.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία και το οπτικοακουστικό υλικό, καθώς παραμένει άλυτο μυστήριο πού ακριβώς βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες που έχουν περάσει. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες πόρτα – πόρτα στου Ζωγράφου στην περιοχή κοντά στις φοιτητικές εστίες και την Πανεπιστημιούπολη, ενώ παράλληλα εξετάζεται αν έχει αλλάξει περιοχή.


TOP NEWS

uncached