current views are: 950

30 Μαρτίου 2023
Δημοσίευση22:48

Φρίκη στο Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης – Όταν δήλωνε πως… σιχαίνεται τον παιδεραστή

Λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο της 6χρονης από το Πέραμα

Δημοσίευση 22:48’
Πέραμα

Λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο της 6χρονης από το Πέραμα

Μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα ένας 43χρονος Ιρακινός κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού.

Την ώρα που οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, η μητέρα της 6χρονης μιλά αποκλειστικά στο ΜΕGA για το τι ακριβώς συνέβη. Στον απόηχο της συνέντευξης, ασκήθηκε ποινική δίωξη και στην ίδια!

Πέραμα: «Τον σιχαίνομαι»

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή την στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα, η 6χρονη ήταν εμπύρετη. Ο 43χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε».

Η μητέρα πήρε τελικά την κόρη της από το σημείο και μαζί με το πατέρα της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος του.

«Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη».

Περιγράφοντας το περιστατικό, η μητέρα της 6χρονης σημείωσε ότι έκανε «κολλητή παρέα» με τον άντρα που καταγγέλλει.

«(…) Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές. Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Μόλις με είδε, ταράχτηκε, γύρισε και μου είπε ‘το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω’. (…) Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή».

Πέραμα: «Δεν πιστεύω τίποτα»

«Με τίποτα δεν το πιστεύω γιατί τον ξέρω 6 χρόνια. Με τίποτα δε θα έκανε κακό σε παιδί», είπε η θεία της 6χρονης.

Αίσθηση προκαλεί πάντως πως η θεία του παιδιού στηρίζει πλήρως τον 43χρονο Ιρακινό, καθώς όπως λέει η ξαδέλφη της παρεξήγησε τις κινήσεις του στην προσπάθεια του να βοηθήσει το εμπύρετο παιδί.

«Ήταν ξαπλωμένο το παιδί γιατί δεν αισθανόταν καλά. Εκείνος είχε πεταχτεί στην τουαλέτα και γυρνώντας τον είδε να κάνει αυτή την πράξη», συμπλήρωσε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με τις Αρχές πάντως να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ της μητέρας και του 43χρονου.

Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για τον βιασμό στο Πέραμα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού ενός 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα, καθώς μετά τον 43χρονο Ιρακινό, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και στη μητέρα.

Συγκεκριμένα στην 27χρονη ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

 


σχετικα αρθρα