26 Αυγούστου 2025
Δημοσίευση: 07:28'
Τελευταία ενημέρωση: 07:38'

Φρικιαστική δολοφονία στη Σκύδρα: Σε χωματερή βρέθηκε η σορός του 72χρονου – Τον σκότωσε πιστεύοντας ότι του έκλεψε το χωράφι

Ο δολοφόνος όταν είδε το θύμα στο χωράφι του, πίστεψε ότι του έκλεψε φρούτα.

Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού
Δημοσίευση: 07:28’
Τελευταία ενημέρωση: 07:38’
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

Ο δολοφόνος όταν είδε το θύμα στο χωράφι του, πίστεψε ότι του έκλεψε φρούτα.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τη στυγερή δολοφονία ενός 72χρονου στη Σκύδρα, με δράστη έναν 75χρονο συγχωριανό του. Ο ηλικιωμένος φερόμενος ως δράστης «έσπασε» κατά την ανάκριση και παραδέχτηκε το ειδεχθές έγκλημα, αποκαλύπτοντας μάλιστα στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει τη σορό του θύματος.

Τα ίχνη του άτυχου 72χρονου είχαν χαθεί για περίπου δέκα ημέρες, ώσπου το μυστήριο λύθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/08/2025), όταν οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του 75χρονου, υποψιαζόμενες εμπλοκή του στην εξαφάνιση. Ήδη η οικογένεια του θύματος είχε ενημερώσει ότι οι δύο άνδρες είχαν χρόνιες διαφορές, γεγονός που ενίσχυσε τις υποψίες της αστυνομίας.

Κατά την ομολογία του, ο 75χρονος φέρεται να σκότωσε τον συγχωριανό του όταν τον είδε να βγαίνει από το χωράφι του, υποθέτοντας ότι του είχε κλέψει φρούτα. Ο 72χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ήταν γνωστός στις αρχές για μικροκλοπές από καταστήματα ή αγροκτήματα.

Η αντίδραση του δράστη υπήρξε ακραία και βίαιη. Αφού τον πυροβόλησε με καραμπίνα, έδεσε το σώμα του θύματος στο μηχανάκι του και το έσυρε για περίπου 700 μέτρα, πριν τελικά το εγκαταλείψει σε απόμερο σημείο.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, με τις αρχές να συνεχίζουν την έρευνα για όλες τις πτυχές του εγκλήματος.


TOP NEWS

uncached