Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’

«Φωτιά» στα κόκκινα η Μελάνια – Φιλιά και αγκαλιές για το προεδρικό ζεύγος

 Χαμογελαστή και ντυμένη στα κόκκινα, η Πρώτη ,Κυρία της Αμερικής «έκλεψε» την παράσταση, κατά την υποδοχή του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ.

Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’

 Χαμογελαστή και ντυμένη στα κόκκινα, η Πρώτη ,Κυρία της Αμερικής «έκλεψε» την παράσταση, κατά την υποδοχή του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ.

 Χαμογελαστή και ντυμένη στα κόκκινα, η Πρώτη ,Κυρία της Αμερικής «έκλεψε» την παράσταση, κατά την υποδοχή του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ.

Φορώντας ένα κοντό κόκκινο φόρεμα το οποίο συνόδευσε με μπαλαρίνες και φάκελο στο ίδιο χρώμα, μαγνήτισε τα βλέμματα, επιβεβαιώνοντας τους πάντες για το γούστο των στιλιστικών της επιλογών.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Μελάνια μετά από την ορκωμοσία του συζύγου της και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του ζευγαριού δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνη της 20ης Ιανουαρίου. Ο Τράμπ αφού κατέβηκε από το Air Force One  την έπιασε την σύζυγό του από τη μέση και της έδωσε ένα φιλί.

Στην συνέχεια περπάτησαν πλάι πλάι για να βρεθούν κοντά στους δημοσιογράφους αλλά και στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχθεί τον Τραμπ.

Ντόναλντ και Μελάνια θα δώσουν το «παρών» στο χορό του Ερυθρού Σταυρού που θα γίνει στο Παλμ Μπιτς.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.