Γαλλία: Κλειστό και πάλι το μουσείο του Λούβρου λόγω απεργίας
Με αίτημα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας.
Με αίτημα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας.
Το μουσείο του Λούβρου θα παραμείνει κλειστό σήμερα αφού το προσωπικό κατεβαίνει και πάλι σε απεργία με αίτημα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, έγινε γνωστό από το μουσείο και τα συνδικάτα.
Η γενική συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε το πρωί αποφάσισε την επανάληψη της απεργιακής κινητοποίησης του Δεκεμβρίου κρίνοντας ότι δεν υπάρχει επαρκής πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την διεύθυνση του Λούβρου και το υπουργείο Πολιτισμού.
Κατά συνέπεια, το μουσείο δεν μπορεί να ανοίξει τις πόρτες του, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Λούβρου και θα παραμείνει κλειστό για δεύτερη φορά από την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων στις 15 Δεκεμβρίου.
ολες οι ειδησεις
- Η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
- Τραγωδία στον Βόλο με δύο νεκρές γυναίκες- Φλόγες-παγίδα σε σπίτι: Μητέρα και κόρη κάηκαν ζωντανές – Μάχη ζωής για τον 40χρονο γιο (Βίντεο)
- Λίλι Άλεν: Το πορτρέτο του «West End Girl» κατακτά την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός στη Θεσσαλονίκη – Ευθύμης Λέκκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά θέλει προσοχή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr