Δημοσίευση: ’

«Γεια σου Αντώνη» – «Γεια σου Βαγγέλη»

Με τους δύο από τους άλλους τρεις υποψήφιους για την ηγεσία της ΝΔ συναντήθηκε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όχι όμως για την κούρσα διαδοχής, αλλά για την ενίσχυση του ρόλου της αξιωματική αντιπολίτευσης. 

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Με τους δύο από τους άλλους τρεις υποψήφιους για την ηγεσία της ΝΔ συναντήθηκε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όχι όμως για την κούρσα διαδοχής, αλλά για την ενίσχυση του ρόλου της αξιωματική αντιπολίτευσης. 

Με τους δύο από τους άλλους τρεις υποψήφιους για την ηγεσία της ΝΔ συναντήθηκε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όχι όμως για την κούρσα διαδοχής, αλλά για την ενίσχυση του ρόλου της αξιωματική αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο αυτο ο κ. Μεϊμαράκης είδε κατ’ ιδίαν τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Βρούτση που είχε επίσης διατελέσει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στην προηγούμενη περίοδο.

Οι συναντήσεις έγιναν ‎στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, ενόψει των κρίσιμων κοινοβουλευτικών μαχών που θα δοθούν με την κυβέρνηση, στις επόμενες ημέρες στο Κοινοβούλιο.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η κίνηση του κ. Μεϊμαράκη να πάει προς το έδρανο του Αντώνη Σαμαρά και να τον χαιρετίσει. Την ώρα που ήταν όρθιος ο κ. Μεϊμαράκης και συνομιλούσε με βουλευτές της ΝΔ, πέρασε ο Αντώνης Σαμαράς και αντάλλαξαν χαιρετισμό.

“Γεια σου Αντώνη”, του είπε ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, “γειά σου Βαγγέλη” του απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός.

Π.Ρ.
 

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.