Γεωργιάδης: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων
«Εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικοί δείκτες, στις 11 Ιανουαρίου θα επιστρέψουμε στο click away», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.
«Εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικοί δείκτες, στις 11 Ιανουαρίου θα επιστρέψουμε στο click away», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Την εκτίμηση ότι τελικά θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις στην Eκκλησία εξέφρασε, μιλώντας στο Blue Sky, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, να λειτουργήσουν με πιστούς την ημέρα των Θεοφανείων.
Παράλληλα, σημείωσε ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους. Σχολιάζοντας τον αιφνιδιαστικό χαρακτήρα της απόφασης να ανακοινωθεί το Σάββατο το lockdown της μιας εβδομάδας, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η απόφαση για το κλείσιμο κρατήθηκε μυστική και δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση με κανέναν πριν.
Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως όλοι οι στόχοι της κυβέρνησης συνδέονται με την πορεία της πανδημίας. Όπως είπε, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικοί δείκτες, στις 11 Ιανουαρίου θα επιστρέψουμε στο click away.
Επίσης, αποκάλυψε πως την Πέμπτη και πάντα σε συνεργασία με την επιτροπή των ειδικών, θα ληφθούν αποφάσεις για ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς.
ολες οι ειδησεις
- Ταξίδι στο χρόνο – Η Αθήνα του 1958 και η συνοικία της Κυψέλης (Βίντεο)
- Μουντιάλ 2026: «Σαφάρι» για fake καταλύματα λίγο πριν τη σέντρα στις ΗΠΑ
- «Gamechanging Team», η πραγματική ομάδα – όνειρο του Μουντιάλ
- Πρόστιμα εφορίας: Ποιοι απαλλάσσονται αναδρομικά – Τι αλλάζει για εκπρόθεσμες δηλώσεις
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr