Γιακουμάτος: Υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και πρέπει να περιφρουρηθούν
«Το μεγάλο λάθος άρχισε με το ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα, αυτό ήταν το κουμπί της καταστροφής», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.
«Το μεγάλο λάθος άρχισε με το ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα, αυτό ήταν το κουμπί της καταστροφής», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.
«Το μεγάλο λάθος άρχισε με το ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα, αυτό ήταν το κουμπί της καταστροφής», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε:
Θαλάσσια σύνορα υπάρχουν, της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η μόνη λύση είναι να βάλουμε το Πολεμικό Ναυτικό να τα φυλάει, σε συνεργασία με τη Frontex και το ΝΑΤΟ.
Όπως είπε ο κ. Γιακουμάτος, όταν φτάνει μια βάρκα με πρόσφυγες στην Ελλάδα, το Πολεμικό Ναυτικό πρέπει να τη γυρίζει πίσω στα παράλια της Τουρκίας.
«Η Frontex και το ΝΑΤΟ περιπολούν και το Ναυτικό παρακολουθεί», σημείωσε και πρόσθεσε πως «η χώρα βουλιάζει».
«Τι έκανε ο σοσιαλιστής Ολάντ στο Καλαί; Εγώ διαφωνώ, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε», επανέλαβε ο κ. Γιακουμάτος, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη.
«Ως έθνος πάμε σαν αρνί στη σφαγή, θα έρθουν τα χειρότερα και τότε θα είναι αργά», επεσήμανε ενώ αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ανέφερε:
Ο κ. Παυλόπουλος κάνει αυτό που πρέπει, αλλά δεν έχει την εξουσία να κάνειο αυτό που πρέπει.
ολες οι ειδησεις
- Πολιτική και στοιχήματα: Έρχονται ομορφιές!
- Η Μυρτώ, οι πανελίστες και η χυδαιότητα του συνταξιούχου – Δείτε το βίντεο
- Εργατική Πρωτομαγιά: Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο
- Παραίτηση-βόμβα στον ΣΚΑΪ: Εκτός ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr