Δημοσίευση: ’

Γιατί είναι δεμένος ο Αλέξης;

Δεμένος και φιμωμένος…

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Δεμένος και φιμωμένος…

Δεμένος και φιμωμένος…

οικειοθελώς!

Ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στις ΗΠΑ είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας η οποία δίνει ιδέες και λύσεις για τη σωτηρία της χώρας μας.

Το site της ομογένειας “GHR” μέσα από μία σειρά βίντεο που προτείνει τρόπους βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας επέλεξε τον Αλέξη Γεωργούλη ως το κεντρικό πρόσωπο αυτής της διαφορετικής της καμπάνιας.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται στο βίντεο δεμένος και με το στόμα φιμωμένο παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Με εμφανή την αγωνία του για το μέλλον της χώρας όταν αυτό μπαίνει στο “στόχαστρο” από πετυχημένους Έλληνες της ομογένειας καταφέρνει να λυθεί και να βγάλει την ταινία από το στόμα του, συμβολίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο πως ήρθε η ώρα να πάρουν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.