Δημόσια συγγνώμη από τον ποινικολόγο Γιάννη Μπαρκαγιάννη ζήτησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, εκ μέρους του Πρωινού, στον αέρα της εκπομπής. Ο λόγος ήταν η καταγραφή της συνομιλίας του δικηγόρου με δημοσιογράφο της εκπομπής, χωρίς ο ίδιος να έχει ενημερωθεί από την αρχή.
«Να ζητήσουμε συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής από τον ποινικολόγο Γιάννη Μπαρκαγιάννη, για ένα ανθρώπινο σφάλμα που έκανε η εκπομπή, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας δημοσιογράφου της εκπομπής μαζί του.
Από τη βιασύνη της η δημοσιογράφος και με κεκτημένη ταχύτητα δεν ανακοίνωσε στην αρχή της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον κύριο Μπαρκαγιάννη ότι αυτή καταγραφόταν για δημοσιογραφικούς σκοπούς, με σκοπό να γίνει χρήση της ως συνέντευξη στην εκπομπή, ανεξάρτητα από το ότι στη συνέχεια της συνομιλίας κατέστησε σαφή τη δημοσιογραφική της ιδιότητα.
Επειδή η εκπομπή έχει αντιληφθεί το λάθος και προχώρησε άμεσα σε διαγραφή της συνομιλίας, ζητάει η εκπομπή συγγνώμη από τον κύριο Μπαρκαγιάννη για την αναστάτωση κι ελπίζει ότι το ατυχές περιστατικό δεν θα επηρεάσει τη σχέση του με τον ΑΝΤ1 στον οποίο έχει φιλοξενηθεί πάρα πολλές φορές», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
ολες οι ειδησεις
- Άννα Διαμαντοπούλου: Υποψήφια για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και για τον Νότιο Τομέα – «Εκεί που είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες»
- Σαββατοκύριακο: 5 απλοί τρόποι για να διώξετε το άγχος της εβδομάδας μέσα σε 48 ώρες
- Πώς να μάθει ο σκύλος να μένει μόνος στο σπίτι – Τα σωστά βήματα για να αποφύγετε άγχος και καταστροφές
- Συντριπτικό το ποσοστό των Ισραηλινών που στηρίζουν τον πόλεμο με το Ιράν – Ο «παραλληλισμός» με τους Γερμανούς πολίτες του Γ’ Ράιχ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr