Γλυφάδα: Βρέθηκε νεκρή 71χρονη στη θάλασσα
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για την ύπαρξη σορού γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή της Α’ μαρίνας Γλυφάδας.
Άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν τη σορό σε οικεία προβλήτα. Πρόκειται για 71χρονη Ελληνίδα.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.
ολες οι ειδησεις
- Τραμπ: «Θα γίνω ο κύριος Βέτο» αν ηττηθούν οι Ρεπουμπλικάνοι
- Άλπεις: Σπάνιο φαινόμενο χωρίζει το βουνό σε συννεφιά και λιακάδα σε λίγα μέτρα (Βίντεο)
- ΗΠΑ: Προβάδισμα 7 μονάδων για τους Δημοκρατικούς λίγο πριν από τις κάλπες – Στο 40% η αποδοχή του Τραμπ
- Βόλος: Μισή ώρα νεροποντής μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια – Πλημμύρες σε πολλές περιοχές της πόλης (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr