21 Μαΐου 2025
Δημοσίευση: 07:31'
Τελευταία ενημέρωση: 07:39'

Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 17χρονος για τον ξυλοδαρμό του 48χρονου – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών.

Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού
Δημοσίευση: 07:31’
Τελευταία ενημέρωση: 07:39’
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών.

Θύμα ξυλοδαρμού από ανήλικους έπεσε ένας 48χρονος άνδρας στα Γλυκά Νερά, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 17χρονου. Οι γονείς του κατηγορούμενου, ισχυρίστηκαν στην αστυνομία ότι το θύμα προ ημερών, απείλησε με μαχαίρι την αδελφή του ανήλικου. Σε βάρος του 17χρονου σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό της επίθεσης στα Γλυκά Νερά

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Σαλώνων, όπου δύο νεαροί, πιθανότατα ανήλικοι, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τον 48χρονο.

Το θύμα της επίθεσης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, στο Mega οι ανήλικοι, δεν σταμάτησαν ούτε όταν είδαν τον άντρα να καταρρέει χάνοντας τις αισθήσεις του.

«Είδα τον άνθρωπο να είναι πεσμένος στο έδαφος, ήταν κάποιος μαζί του ο οποίος του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και μετά από καν μισάωρο ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του ήταν γυρισμένος στο πλάι και έπεφτε λίγο αίμα από τη μύτη του, ίσως από το κεφάλι… τα δόντια του είχανε σπάσει και πάθαινε και επιληπτικές κρίσεις. Δεν είχε τις αισθήσεις του».

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών.

 


TOP NEWS

uncached