Γρεβενά: Το β΄ τρίμηνο του 2026 παραδίδεται ο Ε65
Στο εργοτάξιο απασχολούνται 850 εργαζόμενοι. Έξοδο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας ζήτησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Στο εργοτάξιο απασχολούνται 850 εργαζόμενοι. Έξοδο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας ζήτησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Το δεύτερο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65, που θα συνδέει την Καλαμπάκα με τα Γρεβενά, θα παραδοθεί στο δεύτερο τρίμηνο του 2026, ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, ο οποίος επιθεώρησε τις εργασίες. Όπως ανέφερε, ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν την παράδοσή του, όπως η μεταφορά ορισμένων πυλώνων υπερυψηλής τάσης και η ολοκλήρωση των αρχαιολογικών ανασκαφών, με πιο πρόσφατη την ανασκαφή στην περιοχή του Αγιόφυλλου.
Η ολοκλήρωση του Ε65 θα προσφέρει στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών αναπτυξιακή δυναμική, επεσήμανε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Ευθυμίου.
Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ζήτησε από τον υπουργό στο συγκεκριμένο σημείο του κόμβου του Ε65 που ενώνεται με την Εγνατία στα Γρεβενά να δημιουργηθεί μια έξοδος που θα οδηγεί προς το Χιονοδρομικό Κέντρο των Γρεβενών και σε τουριστικές περιοχές της Πίνδου. Το αίτημα υποστήριξαν και 7 πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων της περιοχής.
ολες οι ειδησεις
- Λειψυδρία και πλημμύρες στο επίκεντρο ημερίδας στο ΥΠΕΞ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού
- Ντιέγκο Γκαρσία: Η «αποτυχημένη» πυραυλική επίθεση του Ιράν χτυπάει κόκκινο συναγερμό στο ΝΑΤΟ – «Λανθασμένες οι εκτιμήσεις για την εμβέλεια των ιρανικών πυραύλων»
- K-Pop Demon Hunters: Μετά τo Oscar και την επιτυχία της ταινίας έρχεται.. παγκόσμια περιοδεία – Οι διαπραγματεύσεις
- Ανάλυση Reuters: Ο Τραμπ χάνει τον πόλεμο με το Ιράν – Σε κρίσιμο «σταυροδρόμι» η Ουάσινγκτον, μεγάλη πίεση από ενέργεια, συμμάχους και κοινή γνώμη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr