ΓΣΕΕ: Απαράδεκτες οι απαιτήσεις της τρόικας
«Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, δεν έχουν τίποτα να διαπραγματευτούν, να ανεχθούν, να δώσουν, είτε από την ΕΓΣΣΕ και τον κατώτατο μισθό είτε από τα ασφαλιστικά και εργασιακά τους δικαιώματα», είναι το μήνυμα της ΓΣΕΕ προς την κυβέρνηση τους εργοδότες και την τρόικα.
«Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, δεν έχουν τίποτα να διαπραγματευτούν, να ανεχθούν, να δώσουν, είτε από την ΕΓΣΣΕ και τον κατώτατο μισθό είτε από τα ασφαλιστικά και εργασιακά τους δικαιώματα», είναι το μήνυμα της ΓΣΕΕ προς την κυβέρνηση τους εργοδότες και την τρόικα.
«Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, δεν έχουν τίποτα να διαπραγματευτούν, να ανεχθούν, να δώσουν, είτε από την ΕΓΣΣΕ και τον κατώτατο μισθό είτε από τα ασφαλιστικά και εργασιακά τους δικαιώματα», είναι το μήνυμα της ΓΣΕΕ προς την κυβέρνηση τους εργοδότες και την τρόικα. «Τους έχουν αφαιρεθεί πολλά και σημαντικά χωρίς να βελτιωθεί ουσιαστικά η ανταγωνιστικότητα και το χρέος της χώρας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Ήδη βιώνουμε βαθύτατη ύφεση με έκρηξη της ανεργίας, δραματική μείωση μισθών και συντάξεων που σε συνδυασμό με τις φοροεπιδρομές και την ακρίβεια, έχουν δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής εξαθλίωσης και φτώχειας».
«Ας βγάλουν λοιπόν από το μυαλό τους κάθε σκέψη, κάθε πρόταση, απαίτηση ή προσπάθεια για περαιτέρω περικοπές ή ανατροπές στα εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων, γιατί διαφορετικά θα εισπράξουν πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις », καταλήγει η ΓΣΕΕ.
Πηγή: naftemporiki.gr
ολες οι ειδησεις
- Εύα Καϊλή: Δικαστικό σκάνδαλο το QatarGate
- Πάτρα: Ζευγάρι κακοποιούσε σκύλο – Του έκοψαν την ουρά και τον έβαψαν για να μην αναγνωριστεί
- Περιστέρι: «Έριχνε κάτι στο φαγητό μου ακόμη και όταν βγαίναμε με το παιδί μας», καταγγέλλει ο στρατιωτικός γιατρός (Βίντεο)
- Γαλλία: Αναβάλλονται ποδοσφαιρικοί αγώνες λόγω των διαδηλώσεων του Σαββάτου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr