Η απίστευτη ταλαιπωρία 70χρονης ψηφοφόρου (Βίντεο)
Από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο στέλνουν μια ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς δεν γνωρίζουν που ακριβώς ψηφίζει.
Από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο στέλνουν μια ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς δεν γνωρίζουν που ακριβώς ψηφίζει.
Από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο στέλνουν μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, καθώς δεν γνωρίζουν που ακριβώς ψηφίζει.
Όπως δήλωσε στο patratora.gr η 70χρονη, από νωρίς το πρωί γυρίζει από σχολείο σε σχολείο προκειμένου να βρει που πρέπει να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.
Όταν, μάλιστα, πήγε στο εκλογικό κέντρο της περιοχή της Αγίας Σοφίας, την ενημέρωσαν ότι δεν ήταν εγγεγραμμένη εκεί.
Πολλοί ηλικιωμένοι εκλογείς υποβλήθηκαν σήμερα σε απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς δεν μπορούσαν να βρουν το εκλογικό διαμέρισμα στο οποίο είναι τελικώς εγγεγραμμένοι.
Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις των εκλογών
ολες οι ειδησεις
- Σε λειτουργία ο Ψηφιακός Βοηθός Κρατικής Αρωγής για πληγέντες από φυσικές καταστροφές
- Η Ολλανδία προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για πληροφορίες για τη σύλληψη του «Bolle Jos»
- Ντέμης Νικολαΐδης: Νέα σχέση για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – Ποια είναι η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του
- Νότης Σφακιανάκης: Σπάνια φωτογραφία με τον ανιψιό του για τα 67α γενέθλιά του – Οι δημόσιες ευχές και το μήνυμα αγάπης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr