Η οικιακή βοηθός πίσω από τη δολοφονία 56χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 56χρονου που διαπράχθηκε τον Ιούνιο στον Άγιο Παντελεήμονα.
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 56χρονου που διαπράχθηκε τον Ιούνιο στον Άγιο Παντελεήμονα.
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 56χρονου που διαπράχθηκε τον Ιούνιο στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πίσω από την ανθρωποκτονία βρίσκονται τρεις Γεωργιανοί.
Ειδικότερα, οι δράστες είναι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 34 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 32 ετών, αδελφή του 31χρονου. Ο 34χρονος κρατείται ήδη στο Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα είχε προσλάβει την 32χρονη, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του, ως οικιακή βοηθό. Το πρωί της 25ης Ιουνίου, οι τρεις δράστες, με κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και τον δολοφόνησαν.
Μετά τη δολοφονία που διέπραξαν, εξαφανίσθηκαν, ενώ όπως εξακριβώθηκε, ο θάνατος του 56χρονου προήλθε από ασφυξία.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 34χρονος αλλοδαπός.
ολες οι ειδησεις
- Γιώργος Φλωρίδης: Έρχεται νομοσχέδιο για τις οριζόντιες και κάθετες ιδιοκτησίες – Τι είπε για τον Κώδικα Δικηγόρων
- Γιατί τα σουβλατζίδικα αφαιρούν την πατάτα από το τυλιχτό σουβλάκι
- Γάζα: Γενοκτονία σε ζωντανή μετάδοση – Η «εμπειρία» του Άουσβιτς στη Μέση Ανατολή
- Στην κορυφή της παγκόσμιας έρευνας και ανάπτυξης οι τεχνολογικοί κολοσσοί της Κίνας – Πληθαίνουν οι επενδύσεις και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr