ΗΠΑ: Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για την επίσκεψη στη Μόσχα
Αντίθετες με την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα εμφανίζονται οι ΗΠΑ.
Αντίθετες με την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα εμφανίζονται οι ΗΠΑ.
Αντίθετες με την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα εμφανίζονται οι ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στον ιστότοπό του, την αντίθση του στην επίσκεψη αυτή εξέφρασε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η αντίθεση εκφράστηκε με σχόλιο που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δυτικών χωρών να απομονώσουν τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία.
Ο Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε τα εξής:
«Έχουμε κάνει σαφές ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επαφές, ως να μην συμβαίνει τίποτα, με τη Ρωσία. Έχουμε τονίσει τη σημασία της ενότητας με τους Ευρωπαίους συμμάχους και εταίρους μας για να συνεχιστεί η πίεση στη Ρωσία ώστε να σταματήσει να τροφοδοτεί τις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία, μέσω της συνέχισης της στήριξης των φιλορώσων αυτονομιστών και να εφαρμόσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στο πλαίσιο των συμφωνιών του Μινσκ».
Όπως υπενθυμίζει ο Μιχάλης Ιγνατίου η δήλωση είναι η ίδια και χρησιμοποιήθηκε για την επίσκεψη του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη στη Μόσχα και του Ρώσου Προέδρου στην Ινδία.
ολες οι ειδησεις
- Στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος διαγράφει τον Πολάκη, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» στα όργανα
- Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά»
- «Αγριεύει» ο καιρός: Καταιγίδες έως τέλος Μαΐου – Η πρόβλεψη του Θ. Κολυδά
- H Κάτια ήταν ένα πολύ τυχερό κορίτσι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr