Hράκλειο: Ανασύρθηκε πτώμα άνδρα από τη θάλασσα
Μία ημέρα μετά την ανάσυρση του πτώματος του 57χρονου που βρέθηκε στη θάλασσα, στο βόρειο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι του Ηρακλείου, ένα ακόμη πτώμα “ξέβρασε” η θάλασσα, αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά του Ηρακλείου.
Μία ημέρα μετά την ανάσυρση του πτώματος του 57χρονου που βρέθηκε στη θάλασσα, στο βόρειο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι του Ηρακλείου, ένα ακόμη πτώμα “ξέβρασε” η θάλασσα, αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά του Ηρακλείου.
Μία ημέρα μετά την ανάσυρση του πτώματος του 57χρονου που βρέθηκε στη θάλασσα, στο βόρειο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι του Ηρακλείου, ένα ακόμη πτώμα “ξέβρασε” η θάλασσα, αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά του Ηρακλείου. Το λιμεναρχείο ενημερώθηκε για το πτώμα και έσπευσε στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα σήμανε συναγερμός σε όλες τις υπηρεσίες. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του λιμενικού, αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μετά από ώρα αναζητήσεων, το πτώμα που ανήκει σε έναν άνδρα, αγνώστων, προς το παρόν, στοιχείων, ηλικίας περίπου 35 ετών, ανασύρθηκε, ωστόσο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν το έχει ακόμη παραλάβει. Στο σημείο βρίσκεται και ο ιατροδικαστής.
Πηγή: cretalive.gr
ολες οι ειδησεις
- Υπάρχουν ήττες… που είναι καλύτερες από νίκες
- Η ξεχωριστή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον φωτογράφο των ηγετών Platon για τη φωτογραφία, τον Πολιτισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Μουσείο Μπενάκη (Βίντεο)
- FT: Η Ρωσία συμφώνησε να προμηθεύσει το Ιράν με 90 εκτοξευτές APU-L
- 50 Cent: Τρόλαρε τον Diddy για τα 57α γενέθλιά του με φωτογραφία AI που τον δείχνει με γκρίζα μαλλιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr