Η Δήμητρα Ματσούκα τραγούδησε σε πανηγύρι!
Στο Καστελόριζο βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός, έδωσε το παρόν στο πανηγύρι του νησιού ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και το χάρηκε με το παραπάνω.
Στο Καστελόριζο βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός, έδωσε το παρόν στο πανηγύρι του νησιού ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και το χάρηκε με το παραπάνω.
Στο Καστελόριζο βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός, έδωσε το παρόν στο πανηγύρι του νησιού ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και το χάρηκε με το παραπάνω. Παρά τις πατερίτσες που φορά ακόμα λόγω του προβλήματος στο πόδι της, η μελαχρινή ηθοποιός δεν πτοείται.
Έτσι άρπαξε το μικρόφωνο και τραγούδησε με την ψυχή της, ενώ από δίπλα ο «καλός» της, δεν σταμάτησε να την τραβά με το κινητό του.
Αφού λοιπόν τραγούδησε, άρχισε να μιλά με τον κόσμο, να χαμογελά στο φακό και να υπογράφει αυτόγραφα.
Πηγή: star.gr
ολες οι ειδησεις
- Ερεβάν: Διπλωματικές επαφές, μηνύματα συνεργασίας και… ντραμς στο φινάλε της Συνόδου
- Ιστορική συνεδρίαση στη Βουλή: Μιλάει σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
- Έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών – Χειροπέδες σε 23χρονο
- Netflix: Ποιες ταινίες και σειρές αποχωρούν μέχρι το τέλος Μαΐου
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr