Η Στεφανία Γουλιώτη ταξίδεψε στο μαγευτικό Μπαλί
Για κάτι τέτοια μέρη αξίζουν τα πιο μακρινά ταξίδια, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στα social media
Για κάτι τέτοια μέρη αξίζουν τα πιο μακρινά ταξίδια, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στα social media
Έναν διαφορετικό προορισμό για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές επέλεξε η Στεφανία Γουλιώτη, ταξιδεύοντας στο Μπαλί. Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μια σειρά από στιγμιότυπα από την επίσκεψή της σε ένα γραφικό χωριό.
Περιγράφοντας τις εντυπώσεις της από τη συγκεκριμένη τοποθεσία, η Στεφανία Γουλιώτη τόνισε ότι αξίζει να κάνει κάποιος ένα τόσο μακρινό ταξίδι για να βρεθεί σε ένα μέρος σαν εκείνο.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Πρώτη στάση το παραδοσιακό χωριό Penglipuran, εδώ όπου ο χρόνος έχει μείνει ανέπαφος. Οι άνθρωποι εδώ σου θυμίζουν πόσο όμορφη είναι η ζωή, όταν είναι Απλή. Τα πάντα σαν να ευγνωμονούν τη φύση. Για κάτι τέτοια μέρη αξίζουν τα πιο μακρινά ταξίδια».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ολες οι ειδησεις
- Ολυμπιακός: Μετανιωμένος ο Ντόρσεϊ – Συνάντηση της ΚΑΕ με Μπαρτζώκα για την τιμωρία του
- Τουρκία: Δεύτερη αντι-NAVTEX για το καλώδιο GSI – Στο επίκεντρο τώρα η κυπριακή ΑΟΖ
- Κόντρα Αγαπηδάκη – Πολάκη στη Βουλή για τα 95 εκατ. ευρώ της παιδικής υγείας: «Εδώ δεν είναι κανάλι να κάνετε σόου» (Βίντεο)
- Αθηνών – Κορίνθου: Σφοδρή πρόσκρουση ΙΧ στις μπάρες με έναν σοβαρά τραυματία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr