19 Αυγούστου 2024
Δημοσίευση: 11:25'
Τελευταία ενημέρωση: 11:34'

Η τελευταία επιθυμία του Αλέν Ντελόν – Που ήθελε να ταφεί;

Ο Αλέν Ντελόν αγόρασε το ακίνητο, ένα πρώην κέντρο διακοπών για τα παιδιά των σιδηροδρομικών εργατών, μέσα σε μια έκταση λίγο κάτω από 300 στρέμματα, κυρίως δασική, το 1971.

Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού
Δημοσίευση: 11:25’
Τελευταία ενημέρωση: 11:34’
instagram
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

Ο Αλέν Ντελόν αγόρασε το ακίνητο, ένα πρώην κέντρο διακοπών για τα παιδιά των σιδηροδρομικών εργατών, μέσα σε μια έκταση λίγο κάτω από 300 στρέμματα, κυρίως δασική, το 1971.

Πίσω από τον μακρύ πέτρινο τοίχο που σηματοδοτεί τα όρια του κτήματος του Αλέν Ντελόν, γνωστό ως La Brûlerie, το οποίο εκτείνεται για 2,3 χιλιόμετρα κατά μήκος του δρόμου προς το χωριό Douchy-Montcorbon στο διαμέρισμα Loiret της κεντρικής Γαλλίας, ο ηθοποιός ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του μια απομονωμένη ζωή.

Εκεί, 140 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Παρισιού, ο Ντελόν είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να ταφεί, κοντά στο παρεκκλήσι που κατασκευάστηκε στους χώρους του νεκροταφείου, το οποίο δημιούργησε για τα περισσότερα από τα 30 αγαπημένα του σκυλιά.

Ο Αλέν Ντελόν αγόρασε το ακίνητο, ένα πρώην κέντρο διακοπών για τα παιδιά των σιδηροδρομικών εργατών, μέσα σε μια έκταση λίγο κάτω από 300 στρέμματα, κυρίως δασική, το 1971.

Ο Αλέν Ντελόν είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να ταφεί, κοντά στο παρεκκλήσι που κατασκευάστηκε στους χώρους του νεκροταφείου, το οποίο δημιούργησε για τα περισσότερα από τα 30 αγαπημένα του σκυλιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alain Delon (@alaindelonndaily)

Αλέν Ντελόν: Η διαμάχη με τα παιδιά του και των παιδιών του μεταξύ τους

Ο τελευταίος ρόλος της ζωής του Αλέν Ντελόν τον βρήκε αποδεκατισμένο από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο συνέβη πριν από πέντε χρόνια, να παίζει σε ένα δράμα της πραγματικής ζωής που θύμιζε ελληνική ή σαιξπηρική τραγωδία, καθώς τα τρία παιδιά του, ο Άντονι, η Ανούσκα και ο Αλέν-Φαμπιέν, τσακώνονταν δημόσια σε έναν καταστροφικό καταιγισμό κατηγοριών και νομικών ενεργειών.

Τα άπλυτα της οικογένειας Ντελόν στα μέσα ενημέρωσης έγιναν τόσο βρώμικα, που ο δικηγόρος του ηθοποιού, Christophe Ayela, αναγκάστηκε να ζητήσει ανακωχή, πριν μερικούς μήνες. «Αυτό πρέπει να σταματήσει και όλοι πρέπει να ηρεμήσουν. Φτάνει πια», δήλωσε ο Ayela.

Αλέν Ντελόν: Τροφή για τα media

Η πρώτη ρήξη στον πόλεμο των αδελφών ήρθε νωρίτερα φέτος, ένα εξάμηνο πριν, όταν ο 59χρονος Άντονι, του οποίου η μητέρα Νάταλι ήταν η μοναδική σύζυγος του Αλέν Ντελόν, κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή του, την 33χρονη Ανούσκα, κόρη της Ολλανδέζας, μοντέλου και δημοσιογράφου Rosalie van Breemen, για «ψέματα» και «χειραγώγηση» επειδή φέρεται να απέκρυψε τα αποτελέσματα των γνωστικών τεστ που είχαν κάνει Ελβετοί γιατροί στον πατέρα τους.

Η Ανούσκα εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να αντεπιτεθεί. Ο δικηγόρος, Ayela, δήλωσε ότι ο Ντελόν ήταν έξαλλος με τη «μιντιακή θύελλα» που δημιούργησε ο μεγαλύτερος γιος του.

Αλλά το τρίτο αδελφάκι, ο αδελφός της Ανούσκα, ο 29χρονος Αλέν-Φαμπιέν, που ζει τώρα στο La Brûlerie, άλλαξε μέτωπο προς υπεράσπιση του Άντονι και κατέγραψε κρυφά την αδελφή του να «ψιθυρίζει υπονοούμενα» στο αυτί του πατέρα τους. Ακολούθησαν περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις, κατηγορίες και μηνύσεις.


TOP NEWS

uncached