Ιωάννα Σαρρή: «Έχω πάρεση Bell, η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση»
«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ», τόνισε σε ανάρτησή του το μοντέλο.
«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ», τόνισε σε ανάρτησή του το μοντέλο.
Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα θέλησε η Ιωάννα Σαρρή να μοιραστεί, τη νύχτα της Κυριακής, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κι αυτό μιας και το νεαρό μοντέλο και σύντροφος του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη έχει τρομάξει από την παράλυση της αριστερής πλευράς του προσώπου της.
Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Σαρρή δημοσίευσε μια εικόνα σαν ιστορία στην οποία και έγραψε αναλυτικά τα παρακάτω. «Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεσή Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση».
«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά».
«Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας» καταλήγει το μοντέλο και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, Ιωάννα Σαρρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ολες οι ειδησεις
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Μετά τις δολοφονίες και το κελί… για μεζέδες στην Καισσαριανή
- Τελικά αυτός ήταν ο «Δράκος του Σέιχ Σου»;
- Στάσεις εργασίας εκπαιδευτικών: Πανελλαδικές κινητοποιήσεις της ΔΟΕ έως τις 19 Ιουνίου
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία που προκάλεσε ανησυχία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr