Ιωάννα Τούνη: «Σε λίγες ημέρες είναι η δίκη, νιώθω πολύ στρεσαρισμένη και κενή πάλι» – Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της
Δείτε την ανάρτησή της.
Δείτε την ανάρτησή της.
Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη της Ιωάννας Τούνη για το revenge porn βίντεο.
Όπως μάλιστα έκανε γνωστό ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αυτή τη φορά κατά την ακροαματική διαδικασία αναμένεται να προβληθεί μέσα στην αίθουσα το επίμαχο βίντεο, εξαιτίας του οποίο η Ιωάννα Τούνη ζήτησε να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.
Η ίδια, που μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μοιράζεται καθημερινά σκέψεις και προβληματισμούς της, πέρα από στιγμές της ζωής της, αυτή τη φορά προχώρησε σε μια ανάρτηση για την επικείμενη δίκη. Στην ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη παραδέχεται ότι νιώθει στρεσαρισμένη και κενή και τονίζει πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή.
«Σε λίγες ημέρες είναι η δίκη. Είμαι πολύ στρεσαρισμένη και κενή πάλι. Μακάρι να ήταν εδώ η μαμά μου να κλαίμε αγκαλίτσα. Αν έχεις τη μαμά σου στη ζωή σου, νιώσε λίγο πιο τυχερή σήμερα. Και δώστης μια μεγάλη αγκαλιά και φιλί από εμένα» έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Σφοδρά πυρά για τη δίκη και την αίθουσα-ασφυξία – Ψαρόπουλος: «Όσοι κάνουν δηλώσεις δεν ήταν στην αίθουσα – Ας έρθουν να δουν την πραγματικότητα»
- Σκορδαλιά: Η απλότητα που έγινε ταυτότητα
- Ιδεολογία Ελληνικής Επανάστασης: Εθνική, κοινωνική ή αστική;
- Ο όρκος των αξιωματικών και των υπουργών στις 21 Μαρτίου 1822
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr