4 Νοεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 21:31'

ΗΠΑ: Αναστολή πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον μετά από απειλή για βόμβα

Το αεροσκάφος μετακινήθηκε σε απομονωμένο σημείο του αεροδρομίου, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Δημοσίευση: 21:31’

Το αεροσκάφος μετακινήθηκε σε απομονωμένο σημείο του αεροδρομίου, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανέστειλε προσωρινά την εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο Ρίγκαν της Ουάσιγκτον, έπειτα από αναφορά για απειλή εναντίον αεροσκάφους της United Airlines.

Η FAA ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις ανεστάλησαν λόγω ζητήματος ασφαλείας που δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ το αεροδρόμιο επιβεβαίωσε πως οι επιβάτες της πτήσης αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στον τερματικό σταθμό, όπως αναμεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με πηγή που έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, διατυπώθηκε απειλή εναντίον του αεροσκάφους, το οποίο ελέγχεται για προληπτικούς λόγους.

Η ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων FlightRadar24 ανέφερε ότι το ζήτημα σχετιζόταν με μη επιβεβαιωμένη απειλή κατά πτήσης της United που είχε φτάσει από το Χιούστον. Το αεροσκάφος μετακινήθηκε σε απομονωμένο σημείο του αεροδρομίου, μακριά από άλλα αεροπλάνα, ενώ οχήματα των αρχών ασφαλείας εντοπίστηκαν γύρω του, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η FAA και η United Airlines δεν απάντησαν άμεσα σε αιτήματα για σχόλιο. Πάνω από 120 πτήσεις είχαν ήδη καθυστερήσει στο Ρίγκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της FlightAware.


TOP NEWS

uncached