Δημοσίευση: ’

Ιράκ: Μαζικός τάφος ανακαλύφθηκε στη Βαγδάτη

Ένας μαζικός τάφος που περιέχει τις σορούς σαράντα ανθρώπων ανακαλύφθηκε σήμερα βόρεια της Βαγδάτης, ανακοίνωσε η αστυνομία της επαρχίας Σαλαχεντίν.

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Ένας μαζικός τάφος που περιέχει τις σορούς σαράντα ανθρώπων ανακαλύφθηκε σήμερα βόρεια της Βαγδάτης, ανακοίνωσε η αστυνομία της επαρχίας Σαλαχεντίν.

Ένας μαζικός τάφος που περιέχει τις σορούς σαράντα ανθρώπων ανακαλύφθηκε σήμερα βόρεια της Βαγδάτης, ανακοίνωσε η αστυνομία της επαρχίας Σαλαχεντίν. “Έχουμε βρει 40 σορούς στην ζώνη αλ Αουάρα στην επαρχία Ντουτζάιλ” δήλωσε ένας αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας, υπό τον όρο της διατήρησης της ανωνυμίας του.

 “Το πρώτο θύμα έχασε την ζωή του εδώ και δύο χρόνια, ενώ το τελευταίο εδώ και δέκα ημέρες” πρόσθεσε.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ακόμη μία πηγή του υπουργείου Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι η πλειοψηφία των θυμάτων ήταν “οδηγοί ταξί” και πρόσθεσε ότι τρεις άνδρες που είναι ύποπτοι για τους φόνους έχουν συλληφθεί εδώ και πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με την πηγή, οι δράστες είναι πιθανό να είναι μέλη συμμορίας.


Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.