11 Φεβρουαρίου 2025
Δημοσίευση: 08:29'

Ηράκλειο: Μπήκε σε φαρμακείο να ληστέψει και τον πήραν στο κυνήγι – Ο ληστής κρατούσε μαχαίρι, ο φαρμακοποιός σκαμπό

Με μεγάλη ψυχραιμία αντιμετώπισε ένας φαρμακοποιός στο Ηράκλειο Κρήτης έναν επίδοξο ληστή που μπήκε στο κατάστημά του για να τον ληστέψει.

Δημοσίευση: 08:29’

Με μεγάλη ψυχραιμία αντιμετώπισε ένας φαρμακοποιός στο Ηράκλειο Κρήτης έναν επίδοξο ληστή που μπήκε στο κατάστημά του για να τον ληστέψει.

Με την απειλή μαχαιριού εισέβαλε σε φαρμακείο στο Ηράκλειο Κρήτης ληστής και ζήτησε να του παραδώσει ο φαρμακοποιός τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο υπεύθυνος του καταστήματος όχι μόνο «δεν τα έχασε», αλλά την ώρα που ο ληστής άνοιγε το συρτάρι για να πάρει τις εισπράξεις, εκείνος πήρε ένα σκαμπό που σε πρώτη φάση το χρησιμοποίησε ως αμυντικό όπλο και στη συνέχεια με αυτό κυνήγησε τον δράστη και τον έδιωξε από το μαγαζί του.

Τζίφος και δεύτερη προσπάθεια για ληστεία σε φαρμακείο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος δράστης προσπάθησε το ίδιο βράδυ να ληστέψει δεύτερο φαρμακείο και αμέσως μετά έναν πολίτη που έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Δείτε βίντεο από την απόπειρα ληστείας στο Ηράκλειο:


TOP NEWS

uncached