Ηράκλειο: Σορός βρέθηκε στη θάλασσα
Πρόκειται για 45χρονη ημεδαπή.
Πρόκειται για 45χρονη ημεδαπή.
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για ύπαρξη σορού, στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν παραλιακής Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, σε απόσταση 15 μέτρων από το κρηπίδωμα.
Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και αφού εντόπισαν την ανωτέρω σορό, η οποία έφερε ενδύματα και υποδήματα, την μετέφεραν, αρχικά σε προβλήτα του λιμένα Ηρακλείου και στη συνέχεια στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών του ΠΑ.Γ.Ν.Η., όπου και αναγνωρίστηκε από οικείο πρόσωπο. Πρόκειται για 45χρονη ημεδαπή.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και τοξικολογική εξέταση.
ολες οι ειδησεις
- Ολυμπιακός: Μετανιωμένος ο Ντόρσεϊ – Συνάντηση της ΚΑΕ με Μπαρτζώκα για την τιμωρία του
- Τουρκία: Δεύτερη αντι-NAVTEX για το καλώδιο GSI – Στο επίκεντρο τώρα η κυπριακή ΑΟΖ
- Κόντρα Αγαπηδάκη – Πολάκη στη Βουλή για τα 95 εκατ. ευρώ της παιδικής υγείας: «Εδώ δεν είναι κανάλι να κάνετε σόου» (Βίντεο)
- Αθηνών – Κορίνθου: Σφοδρή πρόσκρουση ΙΧ στις μπάρες με έναν σοβαρά τραυματία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr