Ηράκλειο: Σύλληψη αλλοδαπού με 8 κιλά χασίς
Περίπου 8 κιλά χασίς μετέφερε στις αποσκευές του ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Περίπου 8 κιλά χασίς μετέφερε στις αποσκευές του ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Περίπου 8 κιλά χασίς μετέφερε στις αποσκευές του ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί είχαν από μέρες την πληροφορία ότι μεγάλη ποσότητα χασίς θα φθάσει στο Ηράκλειο από τον Πειραιά, και έθεσαν την ευρύτερη περιοχή του λιμανιού υπό διακριτική επιτήρηση.
Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε να εξέρχεται από το πλοίο της γραμμής ένας αλλοδαπός ο οποίος έφερε μία βαλίτσα και μία τσάντα ώμου. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πλησιάσουν για να τον ελέγξουν εκείνος πέταξε στο πεζοδρόμιο την βαλίτσα και την τσάντα και τράπηκε σε φυγή μπαίνοντας σε παρακείμενο λούνα παρκ. Ομως παρά την πεζή καταδίωξή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην βαλίτσα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– Έξι τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες, περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία και περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7.800 γραμμαρίων
– Μία μαύρη τσάντα ώμου η οποία περιείχε ένα σωληνάριο με ζελέ μαλλιών.
-Δύο πακέτα τσιγάρα και ένα σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις.
Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
ολες οι ειδησεις
- Η ώρα της Κάσου: Το γαλλικό πλοίο, η Τουρκία και το μεγάλο τεστ των ελληνικών «κόκκινων γραμμών» – Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των ερευνών του καλωδίου Ελλάδας–Κύπρου
- Διπλή στρατηγική Μητσοτάκη: Επιχείρηση συσπείρωσης στη Μεσσηνία του Σαμαρά και πίεση στο ΠΑΣΟΚ – Τα 285 «ναι» του ΠΑΣΟΚ για τα funds και η κυβερνητική επίθεση για αντιφάσεις
- Τραμπ: «Ιστορικό μνημείο» το Οβάλ Γραφείο – Δικαστικό μπλόκο στην αψίδα που σχεδιάζει
- «Λες σκ@τά, θα σε κάνω να τα φας» – Ανάγκασε τον σύζυγό της να φάει περιττώματα επειδή δεν την υπερασπίστηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr