Και οι παραβάσεις στα Στροβίλια στη συνάντηση Κατρούγκαλου – Λουτ
Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε την πάγια θέση της Ελλάδας για λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ.
Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε την πάγια θέση της Ελλάδας για λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ.
Σε καλό κλίμα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, διεξήχθη η συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, με την ειδική απεσταλμένη του γγ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε την πάγια θέση της Ελλάδας για λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ για την επανένωση του νησιού, για τον τερματισμό του απαράδεκτου καθεστώτος των εγγυήσεων και την αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής.
Παράλληλα από ελληνικής πλευράς τέθηκε το ζήτημα των παραβάσεων στα Στροβίλια ως λόγος διατήρησης των δυνάμεων της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.
ολες οι ειδησεις
- Το Φράγμα Ποταμών υπερχείλισε Οκτώβριο για πρώτη φορά από το 2008
- «Κίμων» και «Νέαρχος»: Τα δύο ατσάλινα θηρία που αλλάζουν τον ελληνικό Στόλο – 32 Aster, 8 Exocet και ραντάρ που «βλέπει» παντού
- Ανατολική Μεσόγειος: Νέο μέτωπο ισχύος απέναντι στην Τουρκία – Τα πολεμικά πλοία, το καλώδιο της Κάσου, οι συσχετισμοί ισχύος και τι διαθέτει κάθε πλευρά
- Σούπερ Αντετοκούνμπο στη νικηφόρα πρεμιέρα των Χιτ στο NBA Cup
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr