20 Μαρτίου 2025
Δημοσίευση: 16:49'

Και τέταρτος ιατροδικαστής σε αναστολή – Καταγγελία για παραποίηση έκθεσης με αντάλλαγμα 10.000 Ευρώ

Η υπόθεση αφορά τον θάνατο του διδάκτορος της Νομικής, Αχιλλέα Λαμπράκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τον Οκτώβριο του 2021.

Δημοσίευση: 16:49’

Η υπόθεση αφορά τον θάνατο του διδάκτορος της Νομικής, Αχιλλέα Λαμπράκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τον Οκτώβριο του 2021.

Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, τέθηκε σε αναστολή από τα καθήκοντά του ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, έπειτα από καταγγελία για παραποιημένη ιατροδικαστική έκθεση με οικονομικό αντάλλαγμα 10.000 ευρώ.

Η υπόθεση αφορά τον θάνατο του διδάκτορος της Νομικής, Αχιλλέα Λαμπράκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τον Οκτώβριο του 2021. Η καταγγελία οδήγησε στη διενέργεια προκαταρκτικής πειθαρχικής έρευνας (ΕΔΕ), με αποτέλεσμα την παραπομπή του Χρήστου Κραββαρίτη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

 

 

 


TOP NEWS

uncached