Καιρός: Βροχερή Κυριακή στα δυτικά – Ζέστη στα βόρεια, άνεμοι στο Ιόνιο
Πιο ήπιος θα είναι ο καιρός στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου όπου θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις
Πιο ήπιος θα είναι ο καιρός στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου όπου θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025 ο καιρός θα δείξει… δύο πρόσωπα. Βροχές και καταιγίδες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους κυρίως στα δυτικά, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα παραμείνει ασυνήθιστα υψηλή για την εποχή. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας έως και τα 7 μποφόρ.
Αναλυτικότερα, από το πρωί προβλέπονται κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες. Πιο ήπιος θα είναι ο καιρός στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, όπως και σε Σποράδες και Εύβοια, όπου θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για σύντομες, ασθενείς βροχές. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν μέχρι το τέλος της ημέρας. Παράλληλα, σε νότιες και ανατολικές περιοχές της χώρας αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί:
Δυτική Μακεδονία: 2–11°C
Υπόλοιπη Μακεδονία & Θράκη: 7–18°C
Θεσσαλία: 7–17°C
Ήπειρος: 3–13°C
Στερεά Ελλάδα: 7–18°C
Πελοπόννησος: 7–19°C
Ιόνιο: 7–14°C
Βόρειο & Ανατολικό Αιγαίο: 8–18°C
Κυκλάδες: 14–19°C
Δωδεκάνησα: 17–21°C
Κρήτη: 13–20°C
Σε πολλές περιοχές η ελάχιστη θερμοκρασία θα σημειωθεί αργά το βράδυ.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί 4–6 μποφόρ, με το Ιόνιο να φτάνει τοπικά ως και τα 7 μποφόρ νωρίς το πρωί.
Αττική: Νεφώσεις κατά διαστήματα, δυτικοί άνεμοι 2–4 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 18°C, με την ελάχιστη αργά το βράδυ.
Θεσσαλονίκη: Παροδικές νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα μεταβάλλονται μέσα στην ημέρα: αρχικά άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, έπειτα νότιοι 2–4 μποφόρ το μεσημέρι και από το απόγευμα δυτικοί ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 16°C, με την ελάχιστη επίσης προς το τέλος του 24ώρου.
ολες οι ειδησεις
- Η Αθήνα το 1961: Το Παγκράτι όπως ήταν τότε – Δείτε το βίντεο
- Ο πανέμορφος τόπος που είναι το «άγνωστο Βατερλώ» των Οθωμανών στη Μάνη
- Η Ζέτα Μακρυπούλια «πηγαίνει Eurovision» για χάρη του Γιώργου Καπουτζίδη
- Netflix: Είστε έτοιμοι για μια ληστεία; Έρχεται η «Nemesis» για να σας κρατήσει ξάγρυπνους
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr