Κακοκαιρία: Μαθητές εγκλωβίστηκαν σε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο)
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου ώστε να γίνει με ασφάλεια η απομάκρυνση των παιδιών.
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου ώστε να γίνει με ασφάλεια η απομάκρυνση των παιδιών.
Την περιοχή του Έβρου «χτύπησε» η κακοκαιρία Kristin, η οποία προελαύνει τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας. Στην Αλεξανδρούπολη καταγράφηκαν πλημμύρες και ζημιές και δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ όπως μετέδωσε το e-evros.gr μαθητές στον οικισμό Απαλός εγκλωβίστηκαν προσωρινά στα σχολεία τους.
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου ώστε να γίνει με ασφάλεια η απομάκρυνση των παιδιών από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Απαλού, καθώς και από το Γυμνάσιο Άνθειας.
Λόγω της σφοδρότητας των φαινομένων που αναμένεται να συνεχιστούν με την ίδια ένταση και ισχύ τις επόμενες ώρες κρίθηκε απαραίτητο από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης να παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Απαλού καθώς και το Γυμνάσιο Ανθείας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο.
Η Αστυνομία λόγω των πλημμυρικών φαινομένων έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην παλιά Εθνική Οδό στο ύψος του αεροδρομίου, ενώ αποκλεισμένη παραμένει και η Νίψα, τόσο από την επαρχιακή οδό Νίψας–Δωρικού όσο και από τους παράπλευρους δρόμους της Εγνατίας Οδού.
Από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές επιβλήθηκε απαγορευτικό απόπλου για το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη. Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για επιδείνωση των φαινομένων τις επόμενες ώρες, με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες να συνεχίζουν να πλήττουν την περιοχή. Οι αρχές βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, ενώ καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
ολες οι ειδησεις
- Η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
- Τραγωδία στον Βόλο με δύο νεκρές γυναίκες- Φλόγες-παγίδα σε σπίτι: Μητέρα και κόρη κάηκαν ζωντανές – Μάχη ζωής για τον 40χρονο γιο (Βίντεο)
- Λίλι Άλεν: Το πορτρέτο του «West End Girl» κατακτά την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός στη Θεσσαλονίκη – Ευθύμης Λέκκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά θέλει προσοχή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr