Καμίνης: Εκατοντάδες ναρκομανείς περιφέρονται στην Αθήνα και κάνουν χρήση δημόσια
Μετά το Πεδίον του Άρεως το φαινόμενο απλώθηκε σε όλη την υπόλοιπη Αθήνα
Μετά το Πεδίον του Άρεως το φαινόμενο απλώθηκε σε όλη την υπόλοιπη Αθήνα
Για την εγκληματικότητα που αποτελεί ανοιχτή πληγή της πρωτεύουσας μίλησε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καμίνης.
Χρήση ναρκωτικών δεν υφίσταται πια στο Πεδίον του Aρεως, αλλά απλώθηκε σε όλη την υπόλοιπη Αθήνα, εξήγησε και πρόσθεσε πως εκατοντάδες ναρκομανείς να κάνουν την ένεσή δημόσια, ενώ δημόσια γίνεται και το εμπόριο ναρκωτικών.
Ο δήμαρχος Αθηναίων κατήγγειλε ότι στις επανειλημμένες οχλήσεις του για το θέμα αυτό συνάντησε την αδιαφορία της Πολιτείας.
«Εκατοντάδες άτομα περιφέρονται στην Αθήνα και κάνουν την ένεσή τους δημόσια (…) πολλά χρόνια χτυπώ και τις πόρτες του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργού Υγείας, που δεν καταδέχτηκε καν να μού απαντήσει, είχα ζητήσει την παραίτηση Τόσκα και δυστυχώς δικαιώθηκα καθυστερημένα» είπε ο κ. Καμίνης.
ολες οι ειδησεις
- Το event της Allwyn για τους νικητές του Instant Win είχε τα πάντα: Πλούσια δώρα, μοναδικές εμπειρίες και έναν υπερτυχερό που έφυγε με 100.000 ευρώ
- Ο καιρός της Τετάρτης: Τοπικές βροχές, 33άρια και σκόνη σε Κρήτη και Αιγαίο
- Αγρίνιο: Δύο συλλήψεις μέσα σε κατάστημα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή
- Hλεκτρονικό σύστημα ποτίσματος για τα χωράφια των τρικάλων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr