Καραμέρος: «Την απόλυση Γενιδούνια την ενέκρινε ο Προέδρος της Hellenic Train μετά από επιθυμία της ΝΔ»
«Την ενέκρινε ο Προέδρος της Hellenic Train μετά από επιθυμία της ΝΔ και συγκεκριμένα του υπουργού Μεταφορών Κυρανάκη που έχει αλλεργία στον συνδικαλισμό, τη λογοδοσία και την αλήθεια», προσθέτει.
«Την ενέκρινε ο Προέδρος της Hellenic Train μετά από επιθυμία της ΝΔ και συγκεκριμένα του υπουργού Μεταφορών Κυρανάκη που έχει αλλεργία στον συνδικαλισμό, τη λογοδοσία και την αλήθεια», προσθέτει.
«Η εκδικητική απόλυση του μηχανοδηγού Γενιδούνια, του ανθρώπου δηλαδή που προειδοποιούσε εγγράφως τον Καραμανλή για το έγκλημα στα Τέμπη δεν έγινε αφηρημένα από την εταιρεία», σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος.
«Την ενέκρινε ο Προέδρος της Hellenic Train Θανάσης Ζηλιασκόπουλος μετά από επιθυμία της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα του υπουργού Μεταφορών Κυρανάκη που έχει αλλεργία στον συνδικαλισμό, τη λογοδοσία και την αλήθεια», προσθέτει.
ολες οι ειδησεις
- Κρήτη: Συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο για παράνομα βεγγαλικά και κροτίδες
- Καστοριά: Ανθρωποκυνηγητό στη Δυτική Μακεδονία για τον 43χρονο με τα 76 κιλά κάνναβης
- «Ελλάδα, χώρα αναφοράς»: Η τέχνη της αφίσας του ΕΟΤ «ταξιδεύει» στην Κέρκυρα
- Οι «αφανείς ήρωες» της εκπαίδευσης: Πάνω από χίλιες θετικές εμπειρίες γονέων στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr