Καταδικάστηκαν για κλεπταποδοχή
Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισαν δύο άτομα κατηγορούμενα για κλοπή και δύο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισαν δύο άτομα κατηγορούμενα για κλοπή και δύο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισαν δύο άτομα κατηγορούμενα για κλοπή και δύο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Η υπόθεση αφορούσε την αγορά κλεμμένων χρυσαφικών, πράξη η οποία φέρεται να είχε τελεστεί το 2007 και σε αυτήν κατηγορούνταν για κλοπή μία 30χρονη και ένα ακόμη άτομο που έχει αποβιώσει (για αυτόν κηρύχθηκε απαράδεκτη η ποινική δίωξη) και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος 55χρονος, ο 30χρονος γιος του και ένας 31χρονος.
Το δικαστήριο αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία έκανε δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή, απάλλαξε από την κατηγορία τον 55χρονο, έκρινε ένοχο τον 30χρονο γιο του στον οποίο και επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους, την 30χρονη την οποία καταδίκασε σε φυλάκιση 8 μηνών και τον 31χρονο στον οποίο επέβαλλε φυλάκιση 6 μηνών. Όλες οι ποινές αναστέλλονται επί τριετία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το 2007 αγόρασαν οι τρεις κατηγορούμενοι, από το άτομο που απεβίωσε και την 31χρονη, χρυσά αξίας 6.500 ευρώ και 350 γραμ. σε χρυσό και κοσμήματα.
ολες οι ειδησεις
- Νέος χάρτης μετά τις εκλογές; – Το παρασκήνιο: Τσίπρας, διαγραφή Πολάκη, σενάρια Σαμαρά, το κόμμα Καρυστιανού και πόλεμος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τον Ανδρουλάκη
- Eurovision: Η νικήτρια Dara επέστρεψε στη Βουλγαρία και γνώρισε την πλήρη αποθέωση στο αεροδρόμιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Η διαγραφή Πολάκη ως καταλύτης για το «ξεκαθάρισμα» πριν από το κόμμα Τσίπρα – Ο Φάμελλος τα «δίνει» όλα στον Τσίπρα – Η νέα εσωστρέφεια
- Emily in Paris: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr