Καταγγελία διανομέων στο ΕΣΡ κατά του Άρη Πορτοσάλτε
Σε καταγγελία κατά του Αρη Πορτοσάλτε προχώρησε η ΠΟΕΕΤ για όσα είπε ο δημοσιογράφος κατά των διανομέων.
Σε καταγγελία κατά του Αρη Πορτοσάλτε προχώρησε η ΠΟΕΕΤ για όσα είπε ο δημοσιογράφος κατά των διανομέων.
Στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο παραπέμπει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό, τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα του διανομέα στη Θεσσαλονίκης.
Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΕΤ γνωστοποίησε πως προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία, ζητώντας να επιβληθούν τα προβλεπόμενα τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό όσο και στον δημοσιογράφο.
«Την ώρα που ο κλάδος των διανομέων θρηνεί άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο, μείναμε όλοι έκπληκτοι με την ακραία τοποθέτηση του δημοσιογράφου κ. Άρη Πορτοσάλτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ πως ούτε λίγο ούτε πολύ ευθύνονται συνήθως οι συνάδελφοι διανομείς για τα θανατηφόρα ατυχήματα!!! Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας προσέφυγε σε έγγραφη καταγγελία στο ΕΣΡ και ζητά να επιβληθούν τα προβλεπόμενα σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό σταθμό. Τέτοιου είδους τοποθετήσεις προσβάλλουν τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μας αλλά και το κοινό αίσθημα, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος προκαλεί. Τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου μας κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ.
Στην καταγγελία της προς το ΕΣΡ, η οποία έχει αναρτηθεί στο site της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι η απόφαση της ανεξάρτητης αρχής θα χρησιμέψει και σε ενδεχόμενες «νόμιμες κινήσεις» της.
«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) καταγγέλλει στο συμβούλιο σας τις ακραίες θέσεις του δημοσιογράφου κ. Άρη Πορτοσάλτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού που ούτε λίγο ούτε πολύ αναφερόμενος στο θλιβερό περιστατικό του θανάτου του συναδέλφου μας διανομέα στην Θεσσαλονίκη, υποστήριξε πως για το θανατηφόρο ατύχημα ευθύνεται και ο άτυχος εργαζόμενος. Καταλαβαίνεται πως τέτοιες ακραίες θέσεις προκαλούν τους εργαζόμενους του κλάδου μας, ειδικά σε τέτοιου είδους περιστατικά. Σας καλούμε λοιπόν να εξετάσετε την καταγγελία μας και να πράξετε τα προβλεπόμενα. Θα επιθυμούσαμε να μας γνωστοποιήσετε το αποτέλεσμα της καταγγελίας μας ώστε να χρησιμοποιηθεί σε ενδεχόμενες νόμιμες κινήσεις μας από εδώ και πέρα».
ολες οι ειδησεις
- Μουντιάλ 2026: «Καμπανάκι» για τις ΗΠΑ – Πίεση και ανησυχία στις πόλεις-διοργανώτριες
- Η δολοφονία που σόκαρε μια μικρή πόλη
- Σκύδρα: Αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με ζώο – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του δρομολογίου Έδεσσα – Θεσσαλονίκη
- Λάκης Γαβαλάς για Άννα Βίσση: «Μου έστειλε μήνυμα ότι εγώ την εκμεταλλεύομαι για να γίνω διάσημος»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr