Καταγγελία σε βάρος γνωστού ηθοποιού από τρεις συμπρωταγωνίστριές του
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η καταγγελία των τριών πρωταγωνιστριών έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η καταγγελία των τριών πρωταγωνιστριών έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
Σε καταγγελία σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν σύμφωνα με το Mega η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού η καταγγελία των τριών πρωταγωνιστριών έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
Οι τρεις γνωστές πρωταγωνίστριες φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του από το ΣΕΗ.
Ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open: «Είναι πολλές (οι καταγγελίες). Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ηδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».
ολες οι ειδησεις
- Στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος διαγράφει τον Πολάκη, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» στα όργανα
- Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά»
- Αθήνα: Μία βόλτα στους Αμπελοκήπους του 1978 – Μια αξέχαστη δεκαετία (Βίντεο)
- Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα με «καλεσμένο» τον Ολυμπιακό στην φιέστα της, που θέλει βαθμούς
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr