Κατατέθηκε στη βουλή το πολυνομοσχέδιο-εξπρές
Κατατέθηκε στη βουλή το πολυνομοσχέδιο για ΔΕΚΟ-Εργασιακά και φορολογία.
Κατατέθηκε στη βουλή το πολυνομοσχέδιο για ΔΕΚΟ-Εργασιακά και φορολογία.
Κατατέθηκε στη βουλή το πολυνομοσχέδιο για ΔΕΚΟ-Εργασιακά και φορολογία.
Τη Δευτέρα θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της βουλής και μία μέρα αργότερα θα ψηφιστεί από την ολομέλεια με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Με την επιλογή του κατεπείγοντος διαφώνησε ο κ. Κακλαμάνης, και πρότεινε την αναλυτική συζήτηση του νομοσχεδίου στην επιτροπή και την ψήφισή στην ολομέλεια.
Εντωμεταξύ από το πρωί είχαν πάρει φωτιά τα κινητά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απο διαδοχικά μηνύματα sms που δέχονταν για το “κατεπείγον” νομοσχέδιο.
Τα μηνύματα ενημέρωναν τους βουλευτές ότι το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στις ΔΕΚΟ το οποίο προβλέπει μειώσεις μισθών, εξοικονόμηση δαπανών καθώς και μετατάξεις θα συζητηθεί στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος.
ολες οι ειδησεις
- Η εξαφάνιση του μοναχού Ιωσήφ στη Βουλή της Τουρκίας με πέντε ερωτήματα
- Ιορδανία: «Δεν θα εγκαταλείψουμε τη γη μας» δηλώνει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία με 7 νεκρούς (Βίντεο)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
- Δίκη Άλκη Καμπανού: Διακοπή για τις 27 Νοεμβρίου – «Εκτίω ποινή ισόβια στον πόνο» δήλωσε η μητέρα του (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr