Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές μέρες, το διάσημο μοντέλο επισκέφτηκε διάσημο δικηγόρο που ασχολείται με διαζύγια εκατομμυριούχων και ζήτησε τη γνώμη του γύρω από τα περιουσιακά τους ζητήματα. Άτομα από το περιβάλλον της, βέβαια, δηλώνουν πως με αυτή την κίνηση ήθελε απλώς να προειδοποιήσει το σύζυγό της.
«Ο Τομ Μπρέιντι είναι τόσο απασχολημένος με την ομάδα του και με τα προβλήματα που αντιμετώπισε τελευταία που έχει βάλει την οικογένειά του σε δεύτερη μοίρα. Η Ζιζέλ προσπαθεί να τον αφυπνίσει με κάθε τρόπο. Πάνω απ’ όλα θέλει τα δύο παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον» σχολίασαν χαρακτηριστικά.
ολες οι ειδησεις
- Το ΛΟΤΤΟ αλλάζει από τις 7 Οκτωβρίου – Μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια σε κάθε κλήρωση για όποιον βρει τους 6 τυχερούς αριθμούς
- Αμήχανη στιγμή για Κασσελάκη στην Κύπρο: Δεν ήξερε πως να τοποθετήσει το στεφάνι (Βίντεο)
- Παναθηναϊκός: Η επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων – Το δώρο των «πρασίνων» στον Θεόφιλο Γ’
- Δημήτρης Αλεξάνδρου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άφαντη, δεν απαντάει στα μηνύματά μου»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr