11 Απριλίου 2017
Δημοσίευση: 16:06'
Τελευταία ενημέρωση: 22:42'

Γκιουλέκας: Ο κ.Σπίρτζης οφείλει μια δημόσια συγγνώμη στην Θεσσαλονίκη

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ,  υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας με αφορμή τις εξαγγελίες

Δημοσίευση: 16:06’
Τελευταία ενημέρωση: 22:42’

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ,  υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας με αφορμή τις εξαγγελίες

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας με αφορμή τις εξαγγελίες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 
«Ο χορός των ψεμάτων συνεχίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Υποδομών και ο Πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ διαβεβαίωναν τους Θεσσαλονικείς ότι η κεντρική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία το 2019 και θα δοθεί στην κοινή χρήση το 2020.

Την ίδια στιγμή, όμως, είχαν στα χέρια τους επιστολή από την ανάδοχο κοινοπραξία η οποία προβλέπει το πέρας των εργασιών του Μετρό το 2021 και, μάλιστα, με ιδιαίτερες επιφυλάξεις αναλόγως του πώς θα εξελιχθούν οι εργασίες κατασκευής των σταθμών Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου!

Επιτέλους, ο εμπαιγμός των Θεσσαλονικέων πρέπει να σταματήσει!

Από την μία οι κυβερνώντες στήνουν επικοινωνιακές φιέστες και πανηγυράκια για την ολοκλήρωση του Μετρό για να ικανοποιήσουν το κομματικό τους ακροατήριο και από την άλλη αποκρύπτουν επιστολές που τους διαψεύδουν!

Καλούμε άμεσα τον Υπουργό Υποδομών να μας απαντήσει γιατί απέκρυψε την παραπάνω επιστολή και γιατί εν γνώσει του είπε ψέματα στους Θεσσαλονικείς.

Ο κ.Σπίρτζης οφείλει μια δημόσια συγγνώμη στην Θεσσαλονίκη!». καταλήγει ο κ. Γκιουλέκας 


TOP NEWS

uncached