Κατσίκης: Φεύγουμε – Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κάλεσε και τους αντιφρονούντες υπουργούς του κόμματός του, να αφήσουν την.. καρέκλα αν λάβουν τέτοια εντολή από τον πρόεδρό τους.
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κάλεσε και τους αντιφρονούντες υπουργούς του κόμματός του, να αφήσουν την.. καρέκλα αν λάβουν τέτοια εντολή από τον πρόεδρό τους.
Η πρώτη αντίδραση των ΑΝΕΛ, μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, ήρθε από τον βουλευτή του κόμματος και στενό συνεργάτη του Πάνου Καμμένου, Κώστα Κατσίκη.
«Ο Πάνος Καμμένος το έχει πει, φεύγουμε. Αυτό τι σημαίνει; Παύουμε να είμαστε ο κυβερνητικός εταίρος, δεν υπάρχει πλειοψηφία, δεν δίνουμε εμπιστοσύνη» είπε ο κ. Κατσίκης μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής.
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κάλεσε και τους αντιφρονούντες υπουργούς του κόμματός του, να αφήσουν την.. καρέκλα αν λάβουν τέτοια εντολή από τον πρόεδρό τους, κ. Καμμένο, αφού αυτός τούς έκανε υπουργούς! Ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους για να γνωρίζει τι τελικά θα πράξουν.
ολες οι ειδησεις
- Συντάξεις Ιουλίου: Βγήκαν ήδη οι ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους (Βίντεο)
- Αυτές είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα στο σπίτι
- Netflix: Η εμβληματική σειρά «Everything I Know About Love» έρχεται τον Ιούνιο
- Σύνδρομο burnout: Πότε η απλή κούραση μετατρέπεται σε επαγγελματική εξουθένωση
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr