12 Απριλίου 2026
Δημοσίευση: 15:29'
Τελευταία ενημέρωση: 15:32'

Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα ο πατέρας του 3χρονου στο θανατηφόρο τροχαίο

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής o 28χρονος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί.

Επιμέλεια: editor
Δημοσίευση: 15:29’
Τελευταία ενημέρωση: 15:32’
ERT NEWS
Επιμέλεια: editor

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής o 28χρονος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Καβάλα, όπου τροχαίο δυστύχημα είχε αποτέλεσμα τον θάνατο ενός παιδιού 3 ετών και τον σοβαρό τραυματισμό της μητέρας του. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχιακή οδό Ελευθερούπολης Σερρών και στο όχημα επέβαινε η τετραμελής οικογένεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 28χρονος πατέρας οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να συγκρουστεί με σφοδρότητα με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 51χρονος άνδρας.

Οι τραυματίες

Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν η 27χρονη σύζυγος και τα δύο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 3 και 10 ετών. Από την πρόσκρουση, το μικρότερο παιδί τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το ανήλικο καθόταν στη θέση του συνοδηγού, στην αγκαλιά της μητέρας του, και όχι σε ειδικό παιδικό κάθισμα όπως ορίζει η νομοθεσία.

Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, 10 ετών, υπέστη κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και διακομίστηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ο 28χρονος οδηγός φέρει ελαφρά τραύματα.

Οι Αρχές εξετάζουν όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση. Ερευνάται τόσο η απουσία διπλώματος οδήγησης όσο και η μη χρήση παιδικού καθίσματος, παράγοντες που επισημάνθηκαν ως κρίσιμα στοιχεία στην υπόθεση.

 


TOP NEWS

uncached