Καύσωνας με μελτέμια σήμερα – Που θα «χτυπήσει» 40ρια
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Σάββατο 10 Αυγούστου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα πελάγη 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 2 με 4 βαθμούς περίπου στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Στην κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα φτάσει κατά τόπους τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Το μελτέμι που θα πνέει θα μειώνει το αίσθημα δυσφορίας που θα προκαλείται από τις υψηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές του Αιγαίου καθώς και σε αρκετές περιοχές της ανατολικής Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και Πελοποννήσου, ωστόσο αυτό είναι που κορυφώνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές.
Το Σάββατο στην Αιτωλοακαρνανία αναμένονται 41 βαθμοί κελσίου, στη Θεσσαλία 40 βαθμοί, στην Κεντρική Μακεδονία και το Ιόνιο 37 βαθμοί και στα Δωδεκάνησα και την Αττική 36 βαθμοί.

ολες οι ειδησεις
- Σε λειτουργία ο Ψηφιακός Βοηθός Κρατικής Αρωγής για πληγέντες από φυσικές καταστροφές
- Η Ολλανδία προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για πληροφορίες για τη σύλληψη του «Bolle Jos»
- Ντέμης Νικολαΐδης: Νέα σχέση για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – Ποια είναι η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του
- Νότης Σφακιανάκης: Σπάνια φωτογραφία με τον ανιψιό του για τα 67α γενέθλιά του – Οι δημόσιες ευχές και το μήνυμα αγάπης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr