Κέρκυρα: Συνελήφθη 40χρονος που με την απειλή όπλου λήστεψε μίνι μάρκετ
Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος χρηματικό ποσό
Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος χρηματικό ποσό
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Μαΐου 2026, σε κατάστημα μίνι μάρκετ, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση των στοιχείων που συλλέχθηκαν, ο κατηγορούμενος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, καθώς και προϊόντα καπνού.
Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν για τη διερεύνηση της υπόθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρουχισμός, το όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστικό ομοίωμα, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -28,8- γραμμαρίων, για την κατοχή της οποίας ο 40χρονος συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
ολες οι ειδησεις
- ΣΥΡΙΖΑ: Η μάχη της πολιτικής επιβίωσης μετά την εκλογή Δούρου – Αυτόνομη πορεία απέναντι στον Τσίπρα – Τα στοιχήματα, οι κόκκινες γραμμές και ο κίνδυνος της… εξαφάνισης
- Παραδόθηκε μόνος του 66χρονος για τον βιασμό της συντρόφου του
- Νέες δυνατότητες για το MyStreet
- Οι έξι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μιας επιχείρησης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr